Terugblik op 20 jaar Musical Awards

26 april 2022, 18:22 - Redactie
Terugblik op 20 jaar Musical Awards

Welke momenten zijn bijgebleven uit de geschiedenis van 20 jaar Musical Awards? Hoe zit het met de zenuwen om op te treden op het podium waar heel musicalland in de zaal zit? Een aantal genomineerden van de Musical Awards duiken in het archief en nemen een trip down memory lane!

In onderstaande video bekijken genomineerden Nandi van Beurden, Soy Kroon, Marlijn Weerdenburg, Esmée Dekker, Nyassa Alberta, Gerrie van der Klei en Danique Graanoogst beelden van de Musical Awards waar zij in het verleden onderdeel van zijn geweest.

Het scheelde maar een haartje of (musical)acteur en zanger Soy Kroon had zijn vriendin Holly Mae Brood al eerder kunnen ontmoeten tijdens de Musical Awards in 2013. In dat jaar was Soy genomineerd voor de Musical Award Aanstormend Talent en Holly deelde de beeldjes uit aan de winnaars. Soy had de award niet gewonnen en liep Holly dus net mis.

Drie generaties solisten uit Les Misérables, een bijzonder eerbetoon aan Stephen Sondheim en een ode aan 20 jaar Nederlandse musicals. Dit en meer zie je tijdens de jubileumeditie van 20 Jaar Musical Awards - The Greatest Show.

20 Jaar Musical Awards - The Greatest Show is op donderdag 28 april te zien om 20:35 uur op NPO 1.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda