Terence van der Loo en Vajèn van den Bosch in Duitse Tarzan

29 augustus 2023, 13:15 - Redactie
Terence van der Loo en Vajèn van den Bosch in Duitse Tarzan
Foto's: Musicalweb

Terence van der Loo en Vajèn van den Bosch zullen vanaf dit najaar te zien zijn in de Duitse versie van Tarzan als Tarzan en Jane. De musical zal vanaf november te zien zijn in Stuttgart. Het is vrij bijzonder dat twee Nederlandse musicalsterren samen de hoofdrol grijpen in een buitenlandse productie.

Opnieuw bewijst Nederland hoe hoog het niveau van de Nederlandse musicalacteurs en -actrices is. Steeds vaker zoeken landen als Engeland, Amerika, Oostenrijk en Duitsland in Nederland naar de meest geschikte acteur.

Tarzan is een rol waar Terence enorm naar uitkijkt. "Tarzan is een van de meest fysiek zware rollen die er is. Een grote uitdaging waarvoor ik niet alleen moet zingen en acteren, maar ook nog eens acrobatiek beoefen, me als een aap voortbeweeg en over het publiek heen vlieg. Dat alles ook nog eens in het Duits. Het is voor mij de eerste keer dat ik in het buitenland ga spelen. Gelukkig heb ik Vajèn naast me die al meerdere buitenland ervaringen rijk is. Het is spannend maar ook een droom die uitkomt. Wie vindt het nou niet leuk om te zeggen: Me Tarzan you Jane. Het wordt ongetwijfeld een fantastisch avontuur."

Tarzan zal eind november in het Stage Palladium Theater in Stuttgart in première gaan.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda