Take That-musical vanaf september te zien in Manchester

4 april 2017, 22:30 - Redactie
Take That-musical vanaf september te zien in Manchester

De nieuwe musical met de muziek van boyband Take That zal vanaf dit najaar te zien zijn. De eerste voorstelling van The Band staat gepland op 8 september in het Opera House in Manchester, daarna zal de musical door het Verenigd Koninkrijk gaan touren tot en met juli 2018.

In The Band wordt een groep tienermeisjes gevolgd in het jaar 1992 als fans van een boyband. Daarna zijn de meisjes als volwassen vrouwen te zien die als droom hebben om nog een keertje alle leden van de boyband te ontmoeten.

De musical is geschreven door Tim Firth en wordt geproduceerd door Take That-leden Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen en Robbie Williams en daarnaast door David Pugh en Dafydd Rogers.

De hoofdrollen worden gespeeld door AJ Bentley, Nick Carsberg, Yazdan Qafouri Isfahani, Curtis T. Johns, en Sario Watanabe-Soloman. Zij wisten als groep Five to Five de talentenjacht Let It Shine te winnen die eerder dit jaar op BBC One was te zien.

"We are incredibly proud and excited that our first production as theatre producers is The Band - a musical that we think will touch the hearts of not just our fans, but everyone." aldus de korte reactie van de bandleden over de nieuwe musical.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda