Sylvia Poorta deze zomer ook in Het Pauperparadijs

12 maart 2020, 15:14 - Redactie
Sylvia Poorta deze zomer ook in Het Pauperparadijs

Actrice Sylvia Poorta zal deze zomer de rol van Verteller spelen in het openluchtspektakel Het Pauperparadijs. Ook Mike Weerts is toegevoegd aan de cast. Hij gaat afwisselend met Steyn de Leeuwe de rol van Teunis vertolken. Whitney Sawyer zal de rol van Aagje op zich nemen. Eerder speelde Myrthe Burger deze rol, maar zij kruipt komende zomer, elke voorstelling in de huid van Cato.

De overige rollen worden afwisselend gespeeld door Dragan Bakema en Stefan Rokebrand (Johannes van den Bosch), Debby Korper en Manon Nieuweboer (Thea Thoorop) en Kees Boot en Peter Drost (directeur Scheepenaar). Eerder werd al bekend dat regisseur Tom de Ket deze zomer ook de rol van Verteller op zich zal nemen. Hij speelt de rol afwisselend met Sylvia Poorta.

Het Pauperparadijs is te zien van 3 juni tot en met 9 augustus op de binnenplaats van Het Gevangenismuseum in Veenhuizen. Eerder speelde de voorstelling daar in 2016 en 2017 en trok toen ruim 90.000 bezoekers. In 2018 verhuisde het theaterspektakel over arm en rijk naar Koninklijk Theater Carré.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda