Sven De Ridder Company presenteert Krakers onder de kerstboom

10 juni 2018, 18:39 - Redactie
Sven De Ridder Company presenteert Krakers onder de kerstboom

Op vrijdag 14 december gaat in het Fakkeltheater de tweede productie van de Sven De Ridder Company van start, Krakers onder de kerstboom.

Krakers onder de kerstboom wordt een vrolijke kerstcomedy voor de hele familie met naast Sven De Ridder zelf, ook Herman Verbruggen. Het wordt de eerste keer dat beide acteurs samen op de planken staan. De andere rollen worden vertolkt door Nicoline Hummel, Mieke Laureys en Brik Van Dyck.

Verhaal

Winter, enkele dagen voor kerstmis. Twee inbrekers Ben Van Boven (Sven De Ridder) en Lesley Govaert (Mieke Laureys) hebben het op dezelfde villa gemunt en kiezen dan ook nog eens exact dezelfde avond uit om er hun slag te slaan. Ze geraken het niet eens over wie wat mag meenemen en doen dan maar beroep op hun vaste heler (Brik Van Dyck) om hen te helpen de buit ‘eerlijk’ te verdelen. Als Didier (Herman Verbruggen) en Marie-Christina (Nicoline Hummel),broer en zus van de afwezige eigenaar, onverwacht op bezoek komen, rest onze krakers geen andere mogelijkheid dan zich voor te doen als de house sitters.

Krakers onder de kerstboom is te zien tot en met 6 januari volgend jaar.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda