Superjuffie! door De Toren van Geluid

24 oktober 2021, 11:58 - Redactie
Superjuffie! door De Toren van Geluid
Foto: Behind The Still Photography

Superjuffie! is een nieuwe muziektheatervoorstelling voor iedereen vanaf 5 jaar door De Toren van Geluid. De voorstelling is gebaseerd op de populaire Superjuffie!-boeken van Janneke Schotveld en illustrator Annet Schaap.

Sinds 2001 brengt De Toren van Geluid interactieve muziektheatervoorstellingen voor peuters, kleuters en ouder(s). Via toegankelijke voorstellingen, waarbij eenvoud en helderheid voorop staan, wil de theatergroep kinderen laten kennismaken met theater en muziek. Eerder maakte het gezelschap voorstellingen rondom o.a. Agent en Boef, Pim & Pom en Ssst! De tijger slaapt.

Als er een dier in gevaar is, verandert Juf Josje in Superjuffie. Zodra ze een hap van haar krijtje neemt, krijgt ze superkrachten en schiet ze als een tornado door de lucht. Zo redt ze alle dieren net op tijd! Al snel ontdekken haar leerlingen en Hakim, de conciërge, haar bijzondere gave. Gelukkig beloven ze niets tegen de strenge directeur te zeggen. Ondertussen gebeuren er hele vreemde dingen in de stadsdierentuin… Komt Superjuffies hulp op tijd?

De regie is in handen van Benno Hoogveld, de muziek van Jan en Keez Groenteman en de rollen worden vervuld door Rose-Anne van Elswijk (Superjuffie), Jennifer van Brenk/Laura Burgmans en Mark Willekens/Norman van Huut.

De productie was aanvankelijk vanwege de hele situatie rondom corona een seizoen uitgesteld. Superjuffie! is te zien tot en met 19 juni volgend jaar in diverse theaters en op diverse scholen.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Datum: 28-01-2023
Tijd: 20:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda