Studio65 VocaalTheater brengt volgend jaar Cinderella in het Wilminktheater

13 juni 2021, 11:57 - Redactie
Studio65 VocaalTheater brengt volgend jaar Cinderella in het Wilminktheater

Studio65 VocaalTheater zal volgend jaar de Broadway versie van Cinderella op de planken gaan brengen. Na het wegvallen van de optredens Chess en Jesus Christ Superstar door Corona staat het gezelschap te trappelen om met iets nieuws te beginnen. Cinderella zal volgend jaar op zaterdag 2 juli en zondag 3 juli opgevoerd worden in het Wilminktheater in Enschede.

Rodgers + Hammerstein's Cinderella is een musical in twee aktes met muziek van Richard Rodgers en teksten van Oscar Hammerstein II. Het verhaal is afgeleid van het wereldberoemde sprookje Assepoester en dan met name de Franse versie geschreven door Charles Perrault. Het verhaal betreft een jonge vrouw die door haar wrede stiefmoeder als een slaaf behandeld wordt. Ze droomt van een beter leven en met de hulp van haar Goede Fee/ Peetmoeder verandert ze in een elegante jonge dame. Ze kan toch naar het Bal en ontmoet zo haar Prins. In de Broadway versie opent ze daarnaast ook nog eens de ogen van de Prins voor het onrecht in zijn Koninkrijk.

Tegelijkertijd is Studio65 VocaalTheater ook nog op zoek naar enthousiaste mannen om het koor te versterken. Iedereen kan geheel vrijblijvend een keer meedoen met de koorrepetities die iedere dinsdagavond plaatsvinden in Enschede van 20:00 tot 22:00 uur.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda