Studio 65 brengt volgende maand Ciske de Rat naar Openluchttheater Hertme

24 mei 2023, 19:46 - Redactie
Studio 65 brengt volgende maand Ciske de Rat naar Openluchttheater Hertme

Studio 65, een gewaardeerd theatergezelschap uit Enschede, kondigt met trots aan dat ze de meeslepende musical Ciske de Rat zullen opvoeren in het Openluchttheater Hertme op 9 en 10 juni.

Ciske de Rat is gebaseerd op de volledige trilogie van schrijver Piet Bakker en vertelt het aangrijpende verhaal van de jonge Amsterdamse jongen, Ciske. Het speelt zich af in de jaren '30 en volgt Ciske's reis vol liefde, vriendschap en zelfontdekking. Het verhaal belicht belangrijke thema's zoals hoop, veerkracht en de zoektocht naar acceptatie. Daarnaast wordt ook het verhaal van Cis de Man, de volwassen versie van Ciske, meeslepend in de musical verweven.

De muziek voor Ciske de Rat is gecomponeerd door Henny Vrienten, voormalig leadzanger van de legendarische band "Doe Maar". Zijn meeslepende composities voegen een extra dimensie toe aan de voorstelling en brengen de emoties van het verhaal tot leven. Studio 65, bekend om hun toewijding aan kwaliteitstheater, brengt dit tijdloze verhaal tot leven met een getalenteerde cast, indrukwekkend zang- en acteerwerk en prachtige choreografieën. Het Openluchttheater Hertme, gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving, biedt het perfecte decor voor deze voorstelling.

"Met 'Ciske de Rat' willen we het publiek raken en inspireren", zegt Studio 65. "Deze musical is een eerbetoon aan de volledige trilogie van Piet Bakker, een meesterwerk dat vele harten heeft geraakt. Met de prachtige muziek van Henny Vrienten wordt het verhaal nog krachtiger en indrukwekkender."

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda