Studio 65 brengt Jesus Christ Superstar naar het Wilminktheater om jubileum te vieren

6 oktober 2015, 10:27 - Redactie
Studio 65 brengt Jesus Christ Superstar naar het Wilminktheater om jubileum te vieren

Studio 65 zal volgende maand de rockopera Jesus Christ Superstar gaan opvoeren in het Wilminktheater in Enschede. De productie maakt deel uit van het 50-jarig bestaan dat de vereniging dit jaar viert.

Alle bekende nummers uit een van de bekendste Broadway hits zullen uiteraard de revue passeren, dit alles onder begeleiding van een live orkest bestaande uit maar liefst 30 personen. De regie is in handen van Richard Sprokkereef (die onder andere in de finale stond van Una Voce Particolare), Armanda ten Brink is de muzikaal leider.

De voorstellingen vinden plaats op 20, 21 en 22 november. Kaarten kosten 29 euro en zijn verkrijgbaar op de website van het theater, dit is inclusief garderobe, koffie / thee en een drankje in de pauze.

Studio 65 is een amateur theater- en zanggezelschap uit Enschede. Aanvankelijk werd op 10 juni 1965 de vereniging opgericht als opera-en operettevereniging, later werd het repertoire uitgebreid met musicals en volgde de toevoeging Vocaal Theater. Het doel van de vereniging is om in de regio Twente en daarbuiten opera-, operette- en musicaloptredens te verzorgen die boven het gemiddelde amateurniveau liggen.

Om het jubileum te vieren werd er eerder dit jaar al een reünie en een grote feestavond georganiseerd, ook zijn alle leden een lang weekend naar Rome geweest.

Lees meer over:
Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda