Studio 100 brengt gratis digitale versie van De Grote Sinterklaasshow

25 november 2020, 16:44 - Redactie
Studio 100 brengt gratis digitale versie van De Grote Sinterklaasshow

De Grote Sinterklaasshow van Studio 100 is dit jaar voor het eerst te zien in Nederland. Studio 100 brengt samen met Proximus een digitale versie van de show die gratis toegankelijk is voor iedereen in België en Nederland. Op zondag 6 december om 11:00 uur is het gloednieuwe Plopsa Hotel in De Panne het decor voor een spetterende show met alle Studio 100 helden. Onder meer K3, Samson & Marie en Mega Mindy maken hun opwachting in de show.

Gert Verhulst, Studio 100: "We zijn bijzonder blij dat De Grote Sinterklaasshow dit jaar toch nog kan doorgaan ondanks de speciale tijden waarin we ons momenteel bevinden. Sinterklaas is een mooie traditie die we al lang met heel onze Studio 100 familie vieren. Het doet me dan ook veel plezier dat we deze show aan iedereen gratis kunnen aanbieden dankzij onze goede partner Proximus."

Verhaal

Samen met Samson heeft Marie alles geregeld voor het grote Sinterklaasfeest. De Hoofdpiet heeft beloofd dat hij het cadeautje voor de Sint zou regelen. Alleen is hij dat vergeten omdat hij het steeds heeft uitgesteld. De Sint is al onderweg naar het Plopsa hotel! Als dit maar goedkomt...

De Grote Sinterklaasshow @Home is op zondag 6 december om 11:00 uur te bekijken via www.pickx.be. Men hoeft géén klant te zijn van Proximus om de show online te kunnen volgen.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda