Studenten Toneelvereniging Amsterdam speelt BARE

20 april 2018, 13:42 - Redactie
Studenten Toneelvereniging Amsterdam speelt BARE

Op 7 mei gaat de musical BARE in een regie van Brian Verhagen in première. Daarna zal de voorstelling nog op 8 en 9 mei te zien zijn in Het Zonnehuis in Amsterdam. De door Jon Hartmere en Damon Intrabartolo geschreven voorstelling zal hiermee voor het eerst in Amsterdam te zien zijn.

BARE vertelt het verhaal van een groep scholieren in het laatste jaar van een katholieke kostschool en de geheime liefde tussen twee leerlingen: Peter en Jason. Terwijl Peter zijn moeder graag wil vertellen over hun relatie, knapt Jason af op het idee dat hun goed bewaarde geheim publiek zou kunnen worden en vooral voor de gevolgen daarvan. Een verhaal over het geloof in de liefde, -in het geloof zelf, -in de ander en vooral het geloof in jezelf. Want wie ben je als je van jezelf niet mag zijn wie je hoopt te zijn?

De voorstelling bevat meer dan 30 nummers en zal bijna uitsluitend worden gezongen: een muzikale achtbaan van pop tot ballad en van rock tot gospel. In 2000 ging BARE als Bare, a pop opera in première in het Hudson Theatre in Los Angeles en speelde daarna off-Broadway voor volle zalen. Daarna was de voorstelling te zien in onder andere Londen, Sydney, Chicago en in San Diego.

De cast bestaat uit: Emmo de Bie, Elmer Boerma, Hester Dek, Hidde van der Ende, Rosalie Eppink, Wijnand Gomes, Laura Kistemaker, Ruben Spek, Sarah Schaefer, Marjolein Tromp, Ayla Usakligil, Suzanne Wansink, Marloes van der Wel
Productie: Marly van den Berg, Leontine Heesters, Carlo van Munster en Nina Schelvis.

Kaarten: €10,50 (studenten) en €15,50 (regulier). Reserveren: sta-toneel.nl/producties/bare/

Volg Musicalweb
Blijf op de hoogte van het musicalnieuws via: Facebook - Instagram - WhatsApp - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Efteling Musical
Locatie: Munttheater
Datum: 10-12-2023
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda