Strijders de musical van REL Entertainment uitgesteld

22 maart 2020, 09:57 - Redactie
Strijders de musical van REL Entertainment uitgesteld

In verband met de regelgeving van de Nederlandse regering en adviezen van het RIVM heeft het bestuur van Stichting REL Entertainment in samenspraak met haar samenwerkingspartners besloten om de voorstellingen van Strijders te verplaatsen naar september.

Strijders vertelt het verhaal van een Brabants dorp in 1939. "Het zal zo'n vaart niet lopen," klinkt het vrolijk in het dorpscafé. Maar na vijf dagen strijd op de Grebbeberg is er een nieuwe realiteit: Nederland is niet neutraal, we zijn bezet door de Duitsers. Zijn je vrienden nog wel te vertrouwen? Hou je je stil of ga je in verzet? Moet je geheimen verzwijgen voor de veiligheid van anderen? Of kies je voor jezelf?

Na het succesvolle En toen was het oorlog (2017) presenteert het jonge, enthousiaste team van REL Entertainment zijn nieuwe visuele muziektheaterspektakel Strijders in museum Bevrijdende Vleugels te Best. Gebaseerd op waargebeurde oorlogsverhalen uit Noord-Brabant waarin mensen dagelijks geconfronteerd werden met levens veranderende keuzes.

Strijders is te zien van 3 tot en met 26 september in een militaire loods op het terrein van Museum Bevrijdende Vleugels in Best.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda