Stream van Musical Summer Concert in Zuiderparktheater Den Haag

18 augustus 2020, 08:09 - Redactie
Stream van Musical Summer Concert in Zuiderparktheater Den Haag

Afgelopen weekend vond in het het openlucht Zuiderparktheater in Den Haag het allereerste Musical Summer Concert plaats. Esmee Dekker, Nienke Latten, Elindo Avastia en David van den Tempel zongen onder begeleiding van Billy Maluw en André van Damme diverse musicalhits uit shows als Wicked, Aladdin en Hamilton.

De twee concerten in Den Haag waren zo een groot succes dat er in de eerste week van september een speciale streaming van het concert plaatsvindt. Geïnteresseerden kunnen een online formulier invullen en ontvangen vervolgens een betalingsverzoek. Na betaling ontvangt men dan op 31 augustus een unieke een link. Hiermee kan het concert tot en met zondag 6 september bekeken worden. Tickets zijn vanaf €7,50 te verkrijgen via: tinyurl.com/MusicalSummerConcertStreaming.

"Zondag 9 augustus was werkelijk een feestje! Na afloop werden de cast en ik zo overspoeld met allemaal positieve reacties dat we heel snel het idee kregen om de voorstelling te streamen. Ik ben dan ook heel blij en trots dit iets meer dan een week later bekend te mogen maken." aldus producent Nathan Markuszower.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda