Stichting Theater in Leven & Music All Around brengen De Leeuw, de Heks en de Kleerkast

16 november 2017, 10:09 - Redactie
Stichting Theater in Leven & Music All Around brengen De Leeuw, de Heks en de Kleerkast

Op zondag 10 december gaan Stichting Theater in Leven & Music All Around in première met de familiemusical De Leeuw, de Heks en de Kleerkast. Een cast bestaande uit 15 kinderen, 20 tieners en 9 volwassenen heeft ruim een jaar gerepeteerd aan deze musical die het verhaal vertelt van een viertal kinderen uit Engeland dat in het magische Narnia verzeilt raakt.

In De Leeuw, de Heks en de Kleerkast ontdekt Lucy per ongeluk het magische land Narnia achter de kleerkast. Al snel neemt ze haar broers en zus mee naar dit vreemde land waar dieren kunnen praten en feeën en faunen echt bestaan! Maar in Narnia is het door de vloek van de Witte Heks eeuwig winter. Samen met de leeuw Aslan gaan Peter, Susan, Edmund en Lucy de strijd aan om Narnia voorgoed van de vloek te bevrijden.

De 44-koppige cast bestaat uit leerlingen van musicalschool Music All Around. Inmiddels staan deze spelers in hun vijfde grote musicalproductie. Door de jaren heen is het niveau van de spelers zo gegroeid, dat Stichting Theater in Leven en Music All Around de mogelijkheid wilde creëren zich in een semi-professionele theatertour aan een groter publiek te presenteren.

De vocale leiding ligt in handen van Jenneke Wouters. De choreografie wordt verzorgd door Siep Glastra van Loon. Gezamenlijk hebben zij de regie over deze voorstelling.

De voorstelling is vanaf 9 december te zien in de volgende theaters:

  • 9 december - Cultuurcentrum Deurne in Deurne (try-outs)
  • 10 december - Munttheater in Weert (première)
  • 17 december - Markant in Uden
  • 22 december- De Leest in Waalwijk
  • 23 december - Schouwburg Venray in Venray
  • 24 december - De Schalm in Veldhoven
Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda