Stichting REL Entertainment presenteert Muziektheaterspektakel Strijders

14 februari 2020, 15:42 - Redactie
Stichting REL Entertainment presenteert Muziektheaterspektakel Strijders

Stichting REL Entertainment presenteert in samenwerking met Museum Bevrijdende Vleugels, Brabant Remembers en Stichting Crossroads het muziektheaterspektakel Strijders.

Strijders vertelt het verhaal van een Brabants dorp in 1939. "Het zal zo'n vaart niet lopen," klinkt het vrolijk in het dorpscafé. Maar na vijf dagen strijd op de Grebbeberg is er een nieuwe realiteit: Nederland is niet neutraal, we zijn bezet door de Duitsers. Zijn je vrienden nog wel te vertrouwen? Hou je je stil of ga je in verzet? Moet je geheimen verzwijgen voor de veiligheid van anderen? Of kies je voor jezelf?

Na het succesvolle En toen was het oorlog in 2017 presenteert het jonge, enthousiaste team van REL Entertainment zijn nieuwe visuele muziektheaterspektakel Strijders. Onder professionele begeleiding wekken ruim 30 Brabantse acteurs en actrices het speciaal voor deze gelegenheid geschreven script tot leven. 75 jaar na de bevrijding maakt het publiek voor even deel uit van de ‘echte’ verhalen van Brabanders in oorlogstijd.

Te zien van 30 april tot en met 23 mei 2020 in een militaire loods op het terrein van Museum Bevrijdende Vleugels in Best.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda