Stichting Musical Stella Duce speelt HEMA de Musical

2 februari 2017, 11:11 - Redactie
Stichting Musical Stella Duce speelt HEMA de Musical

Op 17, 18 en 19 maart zal de Volwassenengroep van Stichting Musical Stella Duce de voorstelling HEMA de Musical gaan spelen, een koninklijk getinte musical op locatie. Om het echte HEMA-gevoel te creëren heeft Stichting Musical Stella Duce ervoor gekozen om op zoek te gaan naar een heus winkelpand. Deze unieke locatie zal niet alleen de spelers inspireren maar zal ook leiden tot een directer contact met het publiek, wat voor bijzondere momenten kan zorgen.

De musical gaat over de Latina Max die, voorafgaand aan haar Koninklijk Huwelijk met kroonprins Wim-Lex, meer wil leren over Nederlanders en over alles wat Nederlands is. Geen overbodige luxe, aangezien zij in de toekomst de koningin van Nederland zal zijn. Verkleed als de Spaanse Ramona besluit Max stage te gaan lopen bij de HEMA. De musical zit vol grappige momenten en bekende liedjes. Uiteraard mogen ook de (dansende) rookworsten en tompoezen niet ontbreken.

HEMA de Musical, naar het idee van Saskia Huybrechtse en Tamara Bos, werd in 2013 voor het eerst gepresenteerd door Bos Theater Producties. Stella Duce zal de eerste Nederlandse amateurorganisatie zijn die deze voorstelling gaat spelen.

Kaartjes zijn beschikbaar op stichtingmusicalstelladuce.nl/hema. De artistieke leiding ligt in handen van Liselotte Kusters-Gijsen. De regie van Paula Nelissen en Carla Nijzink. Saskia Vos is de zangcoach van het project en Imara van de Boel verzorgt de choreografie. Het hele team staat onder leiding van productieleider Jelle Truijen.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda