Sterren van Nashville gaan op tour in het Verenigd Koninkrijk

16 maart 2016, 09:04 - Redactie
Sterren van Nashville gaan op tour in het Verenigd Koninkrijk

ABC heeft aangekondigd dat de sterren van de populaire serie Nashville opnieuw op tour zullen gaan in de Verenigde Staten na succesvolle tournees in 2014 en in 2015. Nieuw dit jaar is echter dat de acteurs de Atlantische oceaan over zullen gaan steken voor een korte tournee in het Verenigd Koninkrijk.

Het gaat om onder andere Clare Bowen (Scarlett), Chris Carmack (Will), Charles Esten (Deacon), Will Chase (Luke), Jonathan Jackson (Avery) en Aubrey Peeples (Layla) die op tour zullen gaan in de Verenigde Staten. Naar het Verenigd Koninkrijk gaan Will, Jonathan en Aubrey niet mee, wel zal Sam Palladio (Gunnar) zich dan bij de groep voegen. Naast eigen muziek zullen de sterren bekende nummers uit de serie zingen.

De tour in de Verenigde Staten zal op 14 april starten in San Jose. De show komt vervolgens in juni naar het Verenigd Koninkrijk te beginnen met 13 juni in Manchester. Andere steden waar de show is te zien zijn Birmingham, Glasgow, Bristol en Londen.

Deze week zal de serie in de Verenigde Staten weer terugkeren op de buis voor de tweede helft van het vierde seizoen. Gedurende alle seizoenen werd de muziek al ruim vijf miljoen keer gedownload, daarnaast zijn er al ruim 1 miljoen LP's verkocht.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda