STENT Producties kondigt tweede editie ‘Live!’ aan met April Darby

1 mei 2017, 14:34 - Redactie
STENT Producties kondigt tweede editie ‘Live!’ aan met April Darby

In september komt STENT Producties, twee jaar na dato, met een nieuwe editie van het Live! concept. De hoofdact zal April Darby zijn, zij vertolkt momenteel samen met Romy Monteiro de hoofdrol van Rachel Marron in The Bodyguard.

Op 16 september is het tijd voor April Darby Live! in theater Aan de Slinger in Houten. April is bekend van haar hoofdrol in The Bodyguard en is daarnaast één van de gezichten van de RTL-dinnershow Pandora. Ook was ze te zien in de musical Sister Act en diverse dinershows. De tweede editie kent dus aanpassingen aan het concept.

De eerste theaterproductie waarmee STENT Producties in september 2015 naar buiten kwam was Sietske Live!. Tijdens de eerste editie kreeg een ambitieus en onbekend talent de kans om zich te presenteren aan groot publiek omringt door diverse artiesten uit het vak. De line-up bestond uit: Sietske van Dalen, Diederick Ensink, Floortje Smit en Maarten Smeele.

"‘Ik ben enorm blij dat we na twee jaar weer een nieuwe editie kunnen aankondigen met een kleine aanpassing aan het concept. Het huiskamergevoel gaan we combineren met iets meer show en het is vanzelfsprekend dat het hierbij niet meer gaat om een onbekend talent als hoofdact. Veel fans kennen April van grote (musical)shows en zullen middels de intieme setting haar beter leren kennen.", aldus Giovanni Sturkenboom, producent STENT Producties.

De voorverkoop start 9 mei en de officiële kaartverkoop op maandag 15 mei.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda