Stef Pits speelt volgende maand zijn eerste cabaretprogramma

21 augustus 2017, 15:46 - Redactie
Stef Pits speelt volgende maand zijn eerste cabaretprogramma

In september presenteert musicalacteur Stef Pits zijn eerste avondvullende cabaretprogramma LEEUW. LEEUW is een wervelende, muzikale cabaretvoorstelling over trots, vechtlust en extreme luiheid. Een onemanshow met scherpe klauwtjes over wie je bent, wie je denkt te moeten zijn en de oceaan aan vragen daartussenin.

Een cabaretvoorstelling is geen vreemde stap voor de 25-jarige musicalacteur. Eerder studeerde hij aan de Koningstheaterakademie voor Cabaret in Den Bosch om daarna over te stappen naar de Frank Sanders’ Akademie voor Musical en Muziektheater.

Vorig jaar speelde hij de rol van Casper in de thrillermusical Vals naar het boek van Mel Wallis de Vries. Vanaf januari 2018 is hij te zien in de nieuwe familiemusical De Kleine Zeemeermin van Theater Terra. Naast zijn werk in het theater is hij ook werkzaam als (stem)acteur, poppenspeler en vertaler voor onder andere de Efteling.

LEEUW speelt op 15, 22 en 29 september om 20.30 uur in Theater Het Pakhuis in Hoorn en op 23 september om 20.30 uur in het Ostadetheater in Amsterdam.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda