Verbouwing van het Circustheater in Scheveningen gestart

20 februari 2020, 14:48 - Redactie
Verbouwing van het Circustheater in Scheveningen gestart

De verbouwing van het Circustheater in Scheveningen is gestart. De bestaande toneeltoren werd in de jaren 60 gebouwd en het systeem om decorstukken te hijsen is niet meer geschikt voor de grote voorstellingen die Stage Entertainment Nederland in de toekomst aan het publiek wil presenteren. Zoals Aladdin, de productie die Anastasia in Scheveningen gaat opvolgen.

Daarnaast wil Stage Entertainment Nederland ook in de toekomst de veiligheid van medewerkers en bezoekers bij grote producties in het Circustheater kunnen blijven garanderen. Tijdens de verbouwing gaan alle voorstellingen van Anastasia door.

Albert Verlinde, algemeen directeur en producent Stage Entertainment Nederland: "Het AFAS Circustheater is het Broadway theater van Scheveningen. Wanneer je aan Broadway denkt, dan denk je aan grote theaterproducties. Producties waarmee je de bezoekers kan blijven verrassen. We zijn trots dat we producties als Disney’s Aladdin naar Nederland kunnen brengen. De verbouwing is noodzakelijk om zulke prachtige theaterproducties aan de bezoekers te kunnen presenteren.”"

In de zomer van 2019 zijn de eerste constructieve aanpassingen aan het Circustheater al uitgevoerd. De laatste fase is nu opgestart en zal doorlopen tot en met aankomende zomer. De uitstraling van het theater blijft nagenoeg hetzelfde.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda