Start repetities Anastasia feestelijk gevierd in het Kurhaus in Scheveningen

14 augustus 2019, 15:37 - Redactie
Start repetities Anastasia feestelijk gevierd in het Kurhaus in Scheveningen
Foto: Roy Beusker

Op dinsdagavond reisden we af naar het Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen om de start van de repetities van Anastasia de musical te vieren met een feestelijk staatsbanket. Wij spraken deze avond met Tessa Sunniva van Tol (Anya), René van Kooten (Gleb), Milan van Waardenburg (Dmitri) en Ellen Evers (Lily). Aan het einde van de avond werd er zelfs nog spontaan een kort optreden gegeven door de volledige cast. Het verslag van de avond bekijk je hieronder evenals het korte optreden.

"Ik ben enorm trots op het feit dat we aankomend theaterseizoen Anastasia gaan brengen in het Circustheater, dé musicalstad van Nederland. Onze fantastische cast, crew en orkest zijn met veel enthousiasme en liefde aan het repeteren om vanaf september het publiek mee te nemen op een weergaloze reis. Momenteel wordt er ook in het Circustheater hard gewerkt om het theater klaar te maken voor Anastasia. Want het wordt adembenemend en groots." aldus Albert Verlinde.

De musical van Stage Entertainment, geïnspireerd op de beroemde animatiefilm uit 1997, gaat op zondag 21 september in première in het Circustheater.

Première
22 september 2019
Dernière
23 maart 2020
Producent
Stage Entertainment
Meer over AnastasiaAnder nieuws over Anastasia
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda