Starlight Boulevard brengt De Kampvuur Sessies

5 oktober 2021, 10:32 - Redactie
Starlight Boulevard brengt  De Kampvuur Sessies

Starlight Boulevard trakteert liefhebbers van musicals op De Kampvuur Sessies, met hits uit onder meer American Idiot, Hamilton en The Rocky Horror Picture Show. Dit online concert telt maar liefst veertien nummers, ingezongen door de leden van de Utrechtse vereniging, en begeleid en gemixt door professionele muzikanten. Het resultaat is gratis te bekijken op YouTube. Starlight Boulevard is een musicalvereniging uit Utrecht. Al 25 jaar maakt de vereniging bijzondere musicals met een dertigtal enthousiaste en getalenteerde leden en een professioneel artistiek team.

Aanvankelijk was het de bedoeling om een fysiek concert te geven, maar dat bleek dit voorjaar niet mogelijk vanwege de toen geldende coronabeperkingen. De leden van Starlight Boulevard bedachten daarom een alternatief: een online concert. Na een jaar op afstand repeteren was er inmiddels genoeg versoepeld om samen te komen en alle nummers op te nemen. De muzikanten en muzikaal leider Gerben Kruisselbrink doken de studio in voor originele backing tracks, de repetitielocatie veranderde in een ware opnamestudio en twee avonden lang werd er gefilmd rond het kampvuur. Tot slot werd alles professioneel gemixt door TJAMP en gemonteerd door Wilbert Design. De Kampvuur Sessies zijn mede mogelijk gemaakt door het Mien van ‘t Sant fonds.

Inmiddels is bekend dat Starlight Boulevard volgend jaar de musical Foxtrot, van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink, gaat opvoeren. Regisseur Matthijs van der Meer gaat de uitdaging aan om de musical toegankelijk te maken voor een modern publiek, want de thema’s zijn actueler dan ooit en dat wil hij laten zien. Choreografe Liesanne van Dongen (The Magic of Jeans) en muzikaal leider Gerben Kruisselbrink, die beiden betrokken waren bij de vorige productie Pippin, zorgen ervoor dat ook dans en zang staan als een huis. De uitvoeringen zijn te zien van 21 tot en met 24 april 2022 in ZIMIHC theater Stefanus te Utrecht. De kaartverkoop gaat binnenkort van start.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

Eerstvolgende première

Voorstelling: Winnie de Poeh
Datum: 30-09-2023
Tijd: 19:00 uur
Volledige agenda