Stanley Burleson verleent stem aan De gelaarsde Kat

29 augustus 2016, 12:09 - Redactie
Placeholder image

De 14e musical van de Efteling, sprookjesmusical De gelaarsde Kat, voegt nog een grote musicalnaam toe aan de cast. Naast hoofdrollen voor niemand minder dan Marcel Visscher (De gelaarsde Kat), Vajèn van den Bosch (prinses), Dick Cohen (Koning, Kattenvrouw en Molenaar) en Soy Kroon (Molenaarszoon), krijgt ook Stanley Burleson een rol in de nieuwe Efteling-productie. Burleson verleent zijn stem aan de rol van Mavros, de gemene tovenaar in de sprookjesmusical De gelaarsde Kat.

Stanley over zijn rol als Mavros: “Ik ben straks niet fysiek te zien op het toneel, Mavros is een onzichtbare energie wiens stem je door de zaal heen hoort. Juist dat maakt hem als tovenaar machtig en ongrijpbaar. Ik kan me als Mavros omtoveren tot welk dier ik maar wil, zichtbaar en onzichtbaar.”

Marcel Visscher speelt De gelaarsde Kat in de sprookjesmusical en is de levenspartner van Stanley Burleson: “Bij het doorlezen van het script van Allard Blom moest ik bij de rol van Mavros meteen aan Stanley denken. Hij was enorm enthousiast over de rol van de gemene tovenaar en heeft contact opgenomen met de producenten om de stemrol te mogen vertolken. Heel bijzonder om vanaf september ‘samen’ in deze swingende musical vol kattenkwaad te schitteren.”

De Gelaarsde Kat zal op zondag 2 oktober in première gaan in het Efteling Theater.

Première
2 oktober 2016
Dernière
15 april 2018
Producent
Efteling Theaterproducties
Meer over De gelaarsde Kat (2016) Ander nieuws over De gelaarsde Kat (2016)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda