Stanley Burleson geeft masterclass op MusicalCamp

22 januari 2019, 16:53 - Redactie
Stanley Burleson geeft masterclass op MusicalCamp
Foto: Roy Beusker

Vandaag maakt MusicalCamp bekend dat musicalster en Musical Award winnaar Stanley Burleson les zal geven tijdens de aankomende editie. Tijdens de eerste twee weken zal hij een masterclass liedinterpretatie geven.

Stanley werd bij het grote publiek bekend door zijn rollen in o.a. De Drie Musketiers, Les Misérables, Miss Saigon, Joe – de Musical, Chicago, Elisabeth, Beauty and the beast, Evita en vele andere producties. Daarnaast is Stanley als choreograaf betrokken geweest bij tal van producties.

"Als organisatie streven wij altijd naar het hoogst haalbare" vertelt Marc Ramaekers, eigenaar van MusicalCamp. "We werkten in het verleden al met grote sterren als Pia Douwes, Celinde Schoenmaker en Freek Bartels. Nu ook Stanley zich heeft aangesloten bij ons team, maken we wederom een stap in ons unieke aanbod. Het is voor ons essentieel om te werken met mensen die een berg ervaring hebben als artiest of creative. Deze mensen brengen in samenwerking met onze vaste docenten een berg aan kennis en ervaring voor onze deelnemers".

MusicalCamp biedt kinderen, jongeren en volwassenen, zowel amateurs als conservatorium studenten de kans in de zomer bezig te zijn met hun grootste passie: theater maken. Voor deelnemers vanaf 16 jaar is er een speciale Musical Summer Academy. Voor conservatorium studenten en toptalenten is er Muziektheaterkamp & VocalMasterclass.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda