Stamppij uit Nijmegen start met Musical Lessen

12 december 2020, 14:42 - Redactie
Stamppij uit Nijmegen start met Musical Lessen

Stamppij uit Nijmegen kan de komende periode niet starten met een nieuwe productie vanwege de coronamaatregelen en daarom zal er gestart gaan worden met musical lessen. Van januari tot en met juni 2021 Stamppij een uitgebreid lesprogramma waarbij je verder kunt verdiepen en verbreden op de disciplines dans, zang en spel.

Docenten Jelle Roosen (muziek), Marit Golstein (spel) en Gerard Baars (dans), hebben diverse lessen voorbereid. Er zal worden gewerkt aan verschillende stijlen dans, koorzang, iedereen die dat wil neemt een lied op in de studio, er zal gewerkt worden met diverse soorten spel (improvisatie, poppen- en object-theater, schaduwspel) en er zal gezamenlijk toegewerkt worden naar een professionele video-opname.

Tijdens alle lessen zal voor voldoende afstand worden gezorgd en alles zal plaatsvinden in kleine groepen. Je ontvangt de precieze planning aan het begin van de lessenreeks, en deze kan tijdens de lessenreeks nog wijzigen. Ook kan het zijn dat je niet elke week wordt ingepland, om de kleine groepen te kunnen waarborgen. Maar gezorgd wordt uiteraard dat iedereen voldoende aan het werk kan en blijft. Tot slot kan het zijn dat er een periode niet gerepeteerd mag worden van de regering. In dat geval zal er zo snel mogelijk een alternatief via Zoom aangeboden worden.

De lessen zijn van 20 januari tot en met 30 juni elke woensdagavond van 19:30 tot 22:00 uur, met uitzondering van alle basisschool vakanties (afhankelijk van de planning heb je niet elke week les). De lessen vinden plaats in of in de buurt van Nijmegen, nadere informatie volgt. De kosten voor deelname zijn € 345,-. Hiervoor krijg je onder andere les in alle disciplines en een opname in een studio (als je wilt) en deelname aan een video.

Stamppij is nog bezig met het aanvragen van aanvullende subsidies, mochten we die binnen halen dan komt er in overleg nog een masterclass met een bekende artiest en/of een korting op de contributie. Voor de inschrijvingen geldt; wie het eerst komt wie het eerst maalt. Er zijn maximaal 24 plekken. Wanneer er onvoldoende aanmeldingen zijn kan de lessenreeks helaas niet doorgaan. Aanmelden kan op Stamppij.nl.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda