Stamppij uit Nijmegen gaat half jaar online musicallessen geven

20 januari 2021, 14:47 - Redactie
Stamppij uit Nijmegen gaat half jaar online musicallessen geven

Sinds een aantal jaar maakt Stamppij in Nijmegen succesvolle musical producties met amateurs. Alle producties die ze tot nu toe maakten ontvingen één of meerdere nominaties bij de landelijke amateur musical awards. Door de coronamaatregelen moest Stamppij helaas het afgelopen jaar hun productie Pippin aflassen. Maar ze hebben met de cast de rest van het jaar goed benut en een prachtig album vol musical- en popnummers opgenomen.

De lockdown duurt langer dan we hoopten, maar Stamppij gaat toch door met alle plannen. Om zoveel mogelijk amateurs te kunnen blijven laten genieten van hun hobby, biedt Stamppij in plaats van de gebruikelijke producties Stamppij een half jaar musicallessen aan. Deze zijn bedoeld voor amateurs die zich willen verdiepen en verbreden in de disciplines zang, spel en dans. Naast inhoudelijke lessen in verschillende stijlen, werken de deelnemers gezamenlijk toe naar een music video en mag iedereen een lied opnemen in een professionele studio.

Als fysiek samen komen mogelijk is zijn de lessen in of dichtbij Nijmegen. Het lesprogramma is op woensdagavonden van februari t/m juli en er zal rekening gehouden worden met coronamaatregelen. Er worden bijvoorbeeld alternatieve lessen voorbereid via Zoom. Je kunt je aanmelden via stamppij.nl/doe-mee.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda