Stage Entertainment lanceert Stage Memories met registraties van musicals

2 april 2020, 16:18 - Redactie
Stage Entertainment lanceert Stage Memories met registraties van musicals

Stage Entertainment komt met een online platform vol content van de afgelopen twintig jaar uit de archieven van Joop van den Ende Theater Producties en Albert Verlinde Entertainment. Het platform, genaamd Stage Memories, is een musical schatkamer vol fragmenten van iconische producties. Tevens wordt een aantal musicalregistraties toegevoegd.

Albert Verlinde, algemeen directeur en producent Stage Entertainment Nederland: “In deze moeilijke periode is er extra behoefte aan nostalgie en entertainment. Via Stage Memories willen we de mogelijkheid bieden om veilig vanuit huis te kunnen genieten van musicals, die wij in de afgelopen 20 jaar op de planken hebben gebracht. Het is ontzettend mooi dat we op deze manier toch nog entertainment kunnen aanbieden en musicals uit het verleden weer kunnen laten herbeleven.”

Het platform biedt naast een aantal musical registraties nog veel meer content. Zo kunnen mensen een kijkje achter de schermen van verschillende musicals nemen, worden er bijzondere scènes en fragmenten getoond en krijgen mensen nog nooit vertoonde beelden te zien. Daarnaast zullen verschillende musicalacteurs thuisconcerten geven en terugblikken op hun favoriete musicalmomenten.

Stage Memories gaat van start vandaag met de registratie van Piaf de Musical uit 2008, als eerbetoon aan Liesbeth List die vorige week overleed. Daarnaast is de volledige registratie van Ramses te zien. Het levensverhaal van Ramses Shaffy. Met in de hoofdrol Tom Jansen & William Spaaij. Wekelijks wordt nieuwe content aan het platform toegevoegd.

Stage Memories is te vinden op www.stagememories.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda