Spectaculaire repetities voor Daens 2.0

18 januari 2020, 19:24 - Redactie
Spectaculaire repetities voor Daens 2.0

Momenteel wordt er in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs hard gerepeteerd voor de nieuwe versie van de musical Daens die op 21 februari in première gaat.

Onder leiding van het internationaal gerenommeerd stuntteam Zarafa dat zijn sporen reeds verdiende met o.a. de BBC-reeks The White Queen, Les Misérables en de Nederlandse film Storm, werd vanmiddag de grote charge-scène gerepeteerd. Tijdens deze massa-scène gaan rijkswachters te paard in de clinch met protesterende fabrieksarbeiders. Een gedeelte dat goed gerepeteerd moet worden door het stuntteam, de cast (zowel volwassenen als kinderen) en de figuranten.

Gert Verhulst, producent & bezieler: "We hebben echt de ambitie om van deze productie Daens 2.0 te maken. De rijdende tribunes en imposante decors zorgen voor een nieuwe versie waarbij er elke voorstelling meer dan 80 mensen op het podium zullen staan. Door te kiezen om te werken met echte dieren, zoals paarden en honden, hebben we het onszelf niet gemakkelijk gemaakt, maar het geeft wel die extra beleving die wij onze bezoekers willen geven."

Na de spektakel-musical 40-45 lijkt het publiek ook deze voorstelling volledig in de armen te sluiten want intussen zijn er al meer dan 170.000 kaartjes de deur uit. De 2.0-versie van deze musical is dan ook voor een tweede maal verlengd en speelt nu tot en met 11 oktober 2020. Daens zal vanaf 22 februari afwisselend met de spektakel-musical 40-45 te zien zijn in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda