Soy Kroon, Nienke Latten en Edwin Jonker in ONE de Musical

6 juli 2021, 08:07 - Redactie
Soy Kroon, Nienke Latten en Edwin Jonker in ONE de Musical

Musicalproducent en schrijver Roel Pieters heeft bekendgemaakt dat namen als Soy Kroon, Edwin Jonker en Peter Lusse de hoofdrollen zullen vertolken in ONE de Musical. Ook singer/songwriter en musicalster Nienke Latten en Jasper Kerkhof zullen hoofdrollen spelen. ONE is een verhaal over volmaakte liefde en speelt zich af in de setting van het oude Egypte.

Volgens Rik Vodeb, executive creative producer, bevindt het publiek zich midden in het verhaal en de actie, in plaats van dat ze recht vooruit naar een toneel kijken. Het decor bestaat volledig uit bewegende delen en kan razendsnel worden aangepast tijdens de voorstelling. Dit maakt van de show een zinderende belevenis die boeit van de eerste tot de laatste minuut. Ook de cast speelt daarbij een grote rol; deze bestaat naast acteurs onder meer uit acrobaten en free runners. Zij vertonen naast, boven en voor het publiek de meest verbazingwekkende stunts.

Voor de veelzijdige Peter Lusse is het zijn comeback in een musicalvoorstelling. De laatste jaren maakte hij veel operavoorstellingen. "Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik weer graag in een musical zou willen spelen," laat Peter Lusse weten. "Dat ik in deze show mag spelen, naast al die andere talentvolle mensen, is geweldig. Daarnaast is ONE de Musical enorm innovatief en ben ik er trots op dat ik daar deel van mag uitmaken."

Nienke Latten kiest na haar Duitse hoofdrol van prinses Jasmine in de musical Aladdin weer voor Nederland. "Duitsland was een waanzinnig avontuur, maar speciaal voor One kies ik voor Nederland." Ook Edwin Jonker kan niet wachten om weer in het theater te mogen staan. "Hier komen alle disciplines samen. Het heeft lang geduurd, maar ik mag weer terug naar het theater."

ONE de Musical gaat op 28 november 2021 in Studio’s Aalsmeer in première.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda