Soy Kroon keert weer terug in Mamma Mia!

10 juli 2019, 16:45 - Redactie
Soy Kroon keert weer terug in Mamma Mia!
Foto: William Rutten

Soy Kroon zal vanaf volgende week weer te zien zijn als Sky in Mamma Mia! in het Beatrix Theater in Utrecht. In de afgelopen maanden werd de rol gespeeld door Kaj van der Voort, bekend van de boyband B-Brave.

“Ik heb er ontzettend veel zin in om iedere avond met al mijn collega’s een geweldige voorstelling neer te zetten,” laat Soy weten. “Hoe leuk de opnames van de televisieserie ook waren, ik heb iedereen van de cast en crew van Mamma Mia! ontzettend gemist. Ik verheug me op de scenes, maar ook zeker op de aanstekelijke liedjes die we mogen zingen. Ik word daar ontzettend blij van.’

De reden dat Soy tijdelijk moest stoppen met de musical was in verband met opnames voor een tv-serie. De eerste voorstelling dat Soy weer de rol zal vertolken van Sky is op woensdagavond (17 juli). Die avond is tevens de driehonderdste voorstelling van de ABBA-musical.

Mamma Mia! ging op zondag 23 september in première in het Beatrix Theater en zal op zondag 29 september voor het laatst te zien zijn. Vanaf begin volgend jaar zal TINA – De Tina Turner Musical gaan spelen in Utrecht.

Première
10 september 2023
Dernière
21 april 2024
Producent
De Graaf & Cornelissen
Meer over Mamma Mia! (2023)Ander nieuws over Mamma Mia! (2023)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Datum: 24-02-2024
Tijd: 13:00 uur
Volledige agenda