Speciale voorstelling Soldaat van Oranje voor doven en slechthorenden

4 november 2017, 15:39 - Redactie
Speciale voorstelling Soldaat van Oranje voor doven en slechthorenden

Er komt volgend jaar een speciale voorstelling van Soldaat van Oranje voor doven, slechthorenden en andere gebarentaligen.

Naar aanleiding van vele verzoeken van doven, slechthorenden en andere gebarentaligen en op initiatief van Erika Zeegers (tolk gebarentaal – Nederlands met gebaren) en Linda Gomes (schrijftolk en ondertitelaar) heeft producent NEW Productions met succes de mogelijkheden onderzocht om een voorstelling van Soldaat van Oranje te spelen voor doven, slechthorenden en andere gebarentaligen.

De musical zal worden voorzien van boventiteling en er zijn twee live gebarentolken aanwezig, zichtbaar op schermen boven het podium en halverwege de zaal.

Op woensdag 18 april volgend jaar om 20:00 uur zal de speciale voorstelling worden georganiseerd. Kaarten zijn tegen de reguliere tarieven beschikbaar.

Let op:

  • Boven het toneel is een scherm met duidelijk zichtbare boventiteling met aan beide zijden een scherm met daarop een live gebarentolk.
  • De boventiteling met aan beide kanten de schermen met live gebarentolken wordt halvewege de zaal, ter hoogte van rij 18 herhaald.
  • Vanuit de zitplaatsen op de eerste rijen van de ZAAL, rij 1 t/m 4 is de boventiteling/tolken op de schermen niet goed te zien. Deze zitplaatsen zijn bedoeld voor degenen die niet afhankelijk zijn van de boventiteling/tolken.
  • Vanuit de zitplaatsen ZAAL, rij 5 t/m 9 is de boventiteling/tolken op de schermen niet goed te zien. Dit zijn goede zitplaatsen voor doofblinde mensen of mensen die doof en slechtziend zijn met naast hen een (vierhandengebaren-)tolk.
  • Voor de overige rijen geldt dat de schermen met daarop de tolken en de boventitels goed zichtbaar zijn.
  • In de zaal is ringleiding aanwezig. Indien de wens is om hier gebruik van te maken dan dient er een mail te worden gestuurd naar service@soldaatvanoranje.nl
  • Er zijn een beperkt aantal rolstoelplaatsen. Begeleiders kunnen plaats nemen naast en op de rij achter de rolstoelplaatsen. Rolstoelplaatsen kunnen alleen telefonisch gereserveerd worden.
Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda