Soldaat van Oranje met vijftiende cast

3 februari 2018, 17:01 - Redactie
Soldaat van Oranje met vijftiende cast

Vanaf vandaag is Soldaat van Oranje weer in een vernieuwde samenstelling te zien. De vijftiende cast alweer zal gaan aantreden.

De rol van Erik Hazelhoff Roelfzema wordt gedeeld door Theo Martijn Wever en Alex Bergen, Eva van der Post speelt Charlotte, Debbie Korper speelt samen met Wivineke van Groningen de rol van Koningin Wilhelmina. Verder bestaat de cast uit Keven Schoonderbeek als Fred, Lars Mak als Anton, Marcel Harteveld is te zien als Chris, Mathijs Pater als Bram, Johnny Barendsen als Paul, Valentijn van Hall is te zien als Victor, Raymond Paardekooper speelt Van't Sant, Margo Verhoeven speelt de rol van Ada en Sandra Jonkman zal de rol van Hofdame Tessa vertolken in de musical.

Het ensemble bestaat uit Cathalijne de Sonnaville, Diana van Die, Manon van den Berg, Morris Teepe, Robin Reitsma, Thijs Miedema, Luuk Melisse, Florian Avoux, Zoï Duister, Flen Huisman, Dirk van den Brand, Gijs Stallinga, Sterre Pechler, Ruben de Goede, Iris Rodenburg, Anna Reitsma, Folkert van Diggelen en Mark Willekens.

Foto: Joris van Bennekom

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda