Soldaat van Oranje met vijftiende cast

schedule3 februari 2018, 17:01 - Redactie
Soldaat van Oranje met vijftiende cast

Vanaf vandaag is Soldaat van Oranje weer in een vernieuwde samenstelling te zien. De vijftiende cast alweer zal gaan aantreden.

De rol van Erik Hazelhoff Roelfzema wordt gedeeld door Theo Martijn Wever en Alex Bergen, Eva van der Post speelt Charlotte, Debbie Korper speelt samen met Wivineke van Groningen de rol van Koningin Wilhelmina. Verder bestaat de cast uit Keven Schoonderbeek als Fred, Lars Mak als Anton, Marcel Harteveld is te zien als Chris, Mathijs Pater als Bram, Johnny Barendsen als Paul, Valentijn van Hall is te zien als Victor, Raymond Paardekooper speelt Van't Sant, Margo Verhoeven speelt de rol van Ada en Sandra Jonkman zal de rol van Hofdame Tessa vertolken in de musical.

Het ensemble bestaat uit Cathalijne de Sonnaville, Diana van Die, Manon van den Berg, Morris Teepe, Robin Reitsma, Thijs Miedema, Luuk Melisse, Florian Avoux, Zoï Duister, Flen Huisman, Dirk van den Brand, Gijs Stallinga, Sterre Pechler, Ruben de Goede, Iris Rodenburg, Anna Reitsma, Folkert van Diggelen en Mark Willekens.

Foto: Joris van Bennekom

Première
30 oktober 2010
Dernière
N.N.B.
Meer nieuws over Soldaat van Oranje
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

The Making of Hello Dolly! – Aflevering 4schedule 22 februari 2020, 19:27
Eerste castleden Hello Again aangekondigdschedule 22 februari 2020, 16:22
Nieuwe posters van live-action Mulanschedule 21 februari 2020, 19:13
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Hello Dolly!
Datum: 08-03-2020
Tijd: 15:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda