Sky helaas niet aanwezig op Musical Awards Gala

4 januari 2016, 20:48 - Redactie
Sky helaas niet aanwezig op Musical Awards Gala

Aanstaande woensdag zal in het Beatrix Theater in Utrecht het Musical Awards Gala plaatsvinden, echter zal de nieuwe 3D-musical Sky hierbij niet aanwezig zijn zoals in eerste instantie wel werd verwacht. Aanvankelijk was het de bedoeling dat hoofdrolspeelster Lisse Knaapen samen met componist John Ewbank zou gaan optreden maar dit gaat niet door. Ook zal Marco Borsato geen prijs gaan uitreiken.

Producent van Sky Robin de Levita laat weten, "We gingen er al maanden van uit dat we een lied zouden lanceren tijdens het gala. Twee weken geleden kregen we opeens te horen dat we niet welkom waren. Er zou geen ruimte in het programma meer zijn." De Levita voegt toe, "Het is jammer dat het zo gelopen is, maar we hebben inmiddels een ander programma gevonden om ons project te introduceren." (De redactie van Musicalweb.nl is erg benieuwd naar deze introductie!)

Hans van Veggel, voorzitter van de stichting Musical Award, heeft een iets andere mening over het ontbreken van de nieuwe musical. "Er zijn strenge reglementen waarin staat hoe lang van tevoren producenten zich voor de show moeten aanmelden. Sky was te laat, zo simpel is het." aldus Hans van Veggel. Verder legt hij uit, "Maar de tijd dat we gewoon een liedje extra konden in plannen ligt ver achter ons. We hebben een strak schema en mogen geen seconde uitlopen van de Avrotros."

Het Musical Awards Gala is aanstaande woensdag om 20:30 uur live te zien op NPO1.

Bron: NU.nl

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda