Sinterklaasmusical ‘Een Huis In Een Schoen’ in de Lichtfabriek in Haarlem

schedule17 augustus 2016, 10:39 - Redactie
Sinterklaasmusical ‘Een Huis In Een Schoen’ in de Lichtfabriek in Haarlem

Na 45 jaar zal de tijdloze musical van Mies Bouhuys, Een Huis In Een Schoen, geheel nieuw leven worden ingeblazen door MB Production Company.

Het meisje Annabel is radeloos op zoek naar een huis voor haar familie. Staat 5 december op het spel als niemand weet waar Annabel is? Betekent dat geen Pakjesavond dit jaar... Señor Pablo, de grootste Spaanse vriend van Sinterklaas, komt met zijn 20 Commedia Kids rechtstreeks uit Spanje om een groot feest te bouwen in de Lichtfabriek in Haarlem Tevens zijn Annabel en Schipper Eeltje Steur te zien in het muzikale decemberspektakel met uiteraard de echte Sinterklaas.
​​
Na de musical zal het Sinterklaasfeest verder gaan op het St. Nicolaasplein. Een indoor marktplein met winkeliers, acrobatiek, living art en snoepgoed. Terwijl de pappa’s en mamma’s genieten van een warme kop soep, kunnen de kinderen zich laten schminken en opnieuw het sprookje induiken bij de poppenkastvoorstelling.

Een Huis In Een Schoen zal op zaterdag 3 december drie keer in de Lichtfabriek in Haarlem worden opgevoerd, om 11:00 uur, om 13:30 uur en om 16:00 uur.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Show: Musical Sing-a-long
Locatie: Uitmarkt Amsterdam
Datum: 25-08-2019
Tijd: 21:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda