Sidera Theaterproducties brengt in mei de musical Bring It On

3 februari 2020, 15:33 - Redactie
Sidera Theaterproducties brengt in mei de musical Bring It On

Dit jaar presenteert Sidera Theaterproducties de musical Bring It On. Deze musical is voor het eerst in Nederland te zien. Van de makers van hitmusicals Hamilton, In The Heights, Next to Normal en Avenue Q belooft deze hiphop- en cheerleadermusical een groot spektakel te worden.

Verhaal

Campbell heeft alles wat haar hartje begeert: ze is captain van haar cheerleading squad, heeft een geweldig vriendje en veel vriendinnen. Al haar dromen lijken uit te komen als ze haar squad klaarstoomt voor de Nationals. Tot ze in de zomervakantie een brief krijgt dat ze overgeplaatst wordt naar een andere school… Zonder cheerleading squad! Dan maakt ze ook nog eens een verkeerde indruk bij de leidster van de hiphop crew van Jackson, Daniëlle. En komt ze erachter dat haar overplaatsing wel heel toevallig was, aangezien haar buurmeisje Eva niet overgeplaatst is. Campbell krijgt langzaam in de gaten dat er iets niet pluis is en gaat op onderzoek uit.

De cast en dansgroep speelt niet alleen in de voorstelling, maar zorgt zelf ook voor alle kleding en rekwisieten en maakt zelf het decor. De groep wordt begeleid door professionele docenten, die elke vrijdagavond met ze aan de slag gaan. De regie is in handen van Meren Verhaegh en Rick van den Belt zorgt voor de muzikale leiding. Liselotte Kusters-Gijsen en Lindsay Fransen zijn verantwoordelijk voor de choreografieën en de stunts. De vertaling van de musical is gemaakt door Bas van Gestel en Eileen Bosch.

Op 16 en 17 mei wordt Bring It On de musical opgevoerd in theater ‘t Raodhoes in Blerick. Wil jij graag komen kijken? Bestel dan je kaartjes via www.sideratheaterproducties.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda