Sidera Theaterproducties brengt Carrie de musical

21 juli 2018, 10:02 - Redactie
Sidera Theaterproducties brengt Carrie de musical

Komend seizoen brengt Sidera Theaterproducties Carrie de musical op de planken van ’t Raodhoes in Blerick. Carrie is een musical naar het gelijknamige boek van Stephen King.

De musical vertelt over Carrie, een meisje met telekinetische krachten, dat gepest wordt omdat ze anders is. Daarbij is ze erg religieus opgevoed, in tegenstelling tot haar klasgenoten. Als ze tijdens de gymles voor het eerst ongesteld wordt, loopt het pesten uit de hand. Miss Gardner, de gymdocent, vindt dit te ver gaan. Ze eist excuses van haar klasgenoten. Wanneer een van de pesters, Chris, dit niet doet, mag ze niet meer naar “the prom”. Chris besluit om wraak te nemen...

Sidera Theaterproducties is een theatergroep voor jongvolwassenen die een passie hebben voor musical. De afgelopen jaren bracht de groep Aida, Legally Blonde, Spring Awakening, Urinetown en Rent op de planken. Naast zingen, dansen en acteren zijn de deelnemers ook achter de schermen actief. Zij verzorgen zelf de kleding, het decor en de rekwisieten. Sidera Theaterproducties presenteert zich geregeld op verschillende evenementen en organiseert diverse activiteiten.

Ben jij 18 jaar of ouder en wil je graag meedoen met Carrie de musical? Aanmelden kan via www.sideratheaterproducties.nl.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda