Sesamstraat krijgt nieuw reizend theaterfestival

26 november 2016, 11:43 - Redactie
Sesamstraat krijgt nieuw reizend theaterfestival

Producent Mark van Ierssel brengt volgend theaterseizoen na een serie succesvolle reguliere voorstellingen een nieuw theatertotaal concept voor de allerkleinsten en hun (groot)ouders: Het Sesamstraat Theaterfestival (van 2+ tot 102+), dat gaat rondreizen door de theaters van Nederland en België.

Elmo heet iedereen welkom bij de ingang van ieder theater. Na binnenkomst kunnen de kinderen in de foyer op de foto bij de auto van Tommie, tekeningen maken in Tommie’s tekenhoek, sieraden knutselen op Ieniemienie’s sieradenterras terwijl de liedjes van Sesamstraat op de achtergrond klinken. Daarna gaat iedereen de zaal in voor de Sesamstraat liedjesshow.

Bert, Ernie, Tommie, Elmo en Pino en een gastacteur zingen de grootste Sesamstraat-theaterhits in het gezellige theaterdecor. Stil blijven zitten is uiteraard niet nodig, meezingen en meedansen met de liedjes mag. De vrolijke liedjes (van onder andere Tjeerd Oosterhuis en met teksten van Sjoerd Kuyper) gaan over de tijd, kleuren, tellen, verjaardag, de maan, feest vieren, in bad gaan, dansen en nog veel meer.

Na de liedjesshow gaat het festival weer verder in de foyer met een uitgebreide meet and greet met de karakters zodat alle bezoekers met een foto van hun kidshelden naar huis gaan.

Producent Mark van Ierssel denkt dat dit nieuwe concept meerwaarde heeft voor de jonge bezoekers in de theaters. "Het reizende Sesamstraat Theaterfestival sluit mooi aan op de huidige tijd van de totaalbeleving, we brengen niet meer alleen een voorstelling, maar we dompelen de bezoekers onder in Sesamstraat. Het is een actief programma waarin de kinderen zich thuis voelen en er lekker aan mee kunnen doen."

De voorstellingen worden nu door de theaters geboekt via Ruud de Graaf van Impact Entertainment voor het seizoen 2017-2018.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda