Sergio Herman opent exclusief restaurant in Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs

10 september 2018, 11:03 - Redactie
Sergio Herman opent exclusief restaurant in Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs

Speciaal voor het spektakel 40-45 creëert topchef Sergio Herman een nieuwe gastronomische ervaring. Samen met Gert Verhulst opent hij vanaf 7 oktober de Churchill Club, een tijdelijk exclusief restaurant in het Pop-Up Theater in Puurs.

De Churchill Club wordt de ultieme VIP formule en tilt de beleving ook op culinair vlak naar het hoogste niveau. Men geniet er van een bijzonder welkom, beleeft de voorstelling vanaf de eerste rijen en geniet voor en na de musical van het beste wat Sergio Herman te bieden heeft.

Er is in samenwerking met partners Mastermeubel, Maes Inox, Belgocatering en Accessori een lounge en restaurant gecreeërd in de look en feel van de jaren 40, een plek waar Winston Churchill zich meer dan thuis zou gevoeld hebben. Alles is uitgevoerd met een afwerkingsniveau dat in niks moet onderdoen voor gerenommeerde restaurants.

Sergio Herman: "Werken met gepassioneerde mensen is wat ik het liefste doe. Ik ben dan ook erg blij dat Gert Verhulst me gevraagd heeft om in dit unieke project te stappen. De passie spat ervan af! Diezelfde passie zal je ook proeven in de gerechten die ik speciaal voor onze gasten minutieus zal samenstellen"

Gert Verhulst: "Op alle vlakken gaat Studio 100 met de spektakel-musical 40-45 weer een stapje verder. Het technisch concept, inclusief rijdende tribunes en hoofdtelefoons, is een absolute wereldprimeur. Ook op gastronomisch vlak en in VIP-beleving willen we het allerhoogste niveau doortrekken. We hebben VIP-formules ontwikkeld voor elk budget en elke beleving. Naast een uitgebreid en kwalitatief VIP-aanbod met receptie of walking diners, ontwikkelden we samen met Sergio Herman de ultieme VIP-formule: de Churchill Club. Ik ben heel trots dat Sergio mee zijn schouders onder dit mooie project wil zetten. Hij behoort immers tot de absolute top in zijn vak. Het wordt een unieke ervaring."

De première van de musical zal plaats gaan vinden op zondag 7 oktober.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda