Senf Theaterpartners verhuist naar Delft

16 januari 2017, 10:39 - Redactie
Senf Theaterpartners verhuist naar Delft

Op 1 maart vestigt één van de grotere theaterbedrijven van Nederland, Senf Theaterpartners zich, samen met de dochterbedrijven AT Next en de Nationale Theaterkassa, in Delft. Zij betrekken een deel van het prachtige- en historische ArsenaalDelft, beter bekend als het voormalig Legermuseum of Armamentarium.

De betrokken Delftse partijen te weten: Gemeente Delft, ArsenaalDelft en Theater de Veste zijn verheugd Senf Theaterpartners, AT Next en de Nationale Theaterkassa te mogen verwelkomen in de stad Delft. Deze partijen hebben de afgelopen twee jaar ernaar toegewerkt het theaterbedrijf voor Delft te winnen.

Op woensdag 8 februari a.s. in Theater de Veste ondertekenen eigenaar ArsenaalDelft, Driestar B.V., de heer Hessel Vonk en Senf Theaterpartners, algemeen directeur de heer Matthijs Bongertman het huurcontract. De ondertekening vindt plaats in aanwezigheid van wethouder Ferrie Förster, Menno Rubbens van cepezedprojects en Jan Bartels, directeur van Theater de Veste.

Tevens wordt er een intentieverklaring getekend om de creatieve ontwikkeling van de theateractiviteiten van de organisaties Senf Theaterpartners en Theater de Veste gezamenlijk te versterken.

Onder de naam ArsenaalDelft her-ontwikkelt eigenaar Driestar samen met projectontwikkelaar cepezedprojects het historische complex naar een ontwerp van het Delftse Architectenbureau cepezed. Het theaterbedrijf Senf Theaterpartners, AT Next en de Nationale Theaterkassa betrekken de begane grond van het Oost Indisch Pakhuis, dat onderdeel uitmaakt van het ArsenaalDelft.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda