Sandra Mattie en Peggy Vrijens in cast Hart tegen Hart

27 april 2016, 09:53 - Redactie

Sandra Mattie en Peggy Vrijens gaan spelen in het theaterstuk Hart tegen Hart dat vanaf komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien is. In "De relatiecomedy die een beetje pijn doet" vervullen ze de rollen van de echtgenotes van acteur Rick Engelkes en cabaretier Richard Kemper, die het komische stuk samen produceren.

Sandra Mattie was afgelopen seizoen op TV onder andere e zien in Divorce als Sally, de vriendin van David (Dirk Zeelenberg). Eerder speelde Mattie de rol van fractievoorzitter in de VPRO-serie De Fractie. Na haar opleiding aan de Toneelschool Amsterdam speelde Sandra Mattie o.a. bij Toneelgroep Amsterdam en Van den Ende Theaterproducties. Mattie over haar rol: “Ik verheug me op de samenwerking met de schrijvers, acteurs en regisseur en denk dat heel veel mensen plezier zullen hebben aan dit herkenbare stuk.”

Peggy Vrijens is afgestudeerd aan de Toneelacademie van Maastricht. Naast talloze tv-producties speelde ze in Powervrouwen, heel recentelijk in De Oasebar en momenteel in de muzikale theatervoorstelling We want more. Vrijens over haar rol: "Ik kijk enorm uit naar mijn rol in dit komische stuk. Bij de eerste lezing hebben we echt veel plezier gehad en bleek al, hoe pijnlijker de situaties in een relatie soms zijn, hoe harder je erom kan lachen!"

Hart tegen Hart wordt geschreven door schrijversduo Roos Schlikker (Parool columnist en scenarist LINDA.tv comedy BitterZoet) en Erris van Ginkel (Dansen met de Vijand). Tekstbijdragen en muziek zijn van Richard Kemper. Regie is in handen van Bruun Kuijt. De repetities van Hart tegen Hart gaan in september 2016 van start. 7 oktober staat de eerste voorstelling van het toneelstuk gepland.

hart_tegen_hart

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Datum: 24-02-2024
Tijd: 13:00 uur
Volledige agenda