Samenwerking Stage Entertainment en de Persgroep

26 mei 2017, 09:48 - Redactie
Samenwerking Stage Entertainment en de Persgroep

Stage Entertainment en de Persgroep hebben een samenwerking aangekondigd, de twee bedrijven zullen gaan samenwerken op drie vlakken: ticketing, communicatie en een online video webserie.

Het gezamenlijke doel is om grote groepen consumenten te enthousiasmeren en activeren op het gebied van musicals. Onderdeel van de samenwerking betreft lezersaanbiedingen voor de diverse Stage Entertainment musicals voor de doelgroep van de Persgroep. Daarbij is bijzondere aandacht voor de nieuwe musical On Your Feet! Hierbij wordt er een online webserie ontwikkeld.

Albert Verlinde: "Wij trekken al langere tijd samen op met mediapartijen, maar deze partnership gaat een stap verder en dieper. De moderne mediawereld stelt ons in staat om nog slimmer te kijken naar creatieve mogelijkheden. Met deze samenwerking kunnen we veel elementen combineren."

Erik Roddenhof, CEO de Persgroep: "In onze marktaanpak zien wij dat steeds meer partijen verder willen gaan dan standaard oplossingen. In deze afspraak met Stage Entertainment Nederland komen diverse elementen terug: advertising, branded content met online video en een grote performance afspraak. Zo kunnen en willen wij relevanter zijn voor partners."

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda