Samantha Steenwijk in Holland Zingt Hazes

19 februari 2018, 06:39 - Redactie
Samantha Steenwijk in Holland Zingt Hazes

Samantha Steenwijk, finaliste van The Voice of Holland, is toegevoegd aan de line-up van Holland Zingt Hazes 2018.

Op 14, 15, 20 en 21 april staat ze op het podium van de Ziggo Dome, waar dan het meezingspektakel plaatsvindt. Samen met andere artiesten als André en Roxeanne Hazes, Danny de Munk, Jeroen van der Boom, Glennis Grace, Jamai, Trijntje Oosterhuis, Lisa Boray, Barry Hay, Peter Beense en Xander de Buisonjé zal Samantha de grootste Hazes-nummers ten gehore brengen.

Al bij haar auditie maakte de Haagse zangeres veel indruk bij The Voice of Holland. Op overtuigende wijze zong ze Ik leef mijn eigen leven van André Hazes, waarna alle coaches zich omdraaiden.

"Met dit optreden komt een droom voor me uit," laat Samantha weten. "Een jaar geleden besloot ik mijn carrière een boost te geven door mee te doen aan TVOH. Maar wat er nu gebeurt, overtreft al mijn dromen. Ik stond niet alleen in de finale, maar mag nu ook meedoen met Holland zingt Hazes."

Voor het zesde achtereenvolgende jaar wordt de Ziggo Dome omgetoverd tot de grootste kroeg van Nederland. Het hologram van André Hazes keert ook geheel vernieuwd terug. Dat was in maart vorig jaar een emotioneel hoogtepunt voor alle fans. Niet alleen doordat hun idool voor even terug leek te zijn op het podium maar ook doordat het visuele effect gecombineerd werd met een niet eerder uitgebrachte geluidsopname van Hazes’ stem.

"Samantha past als geen ander in dit jaarlijks terugkerende Hazes feest in de Ziggo Dome," laat bandleider Eric van Tijn weten. "Ze verdient het om op dit podium te staan."

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda