S A M E N van Theater Bellevue, De Kleine Komedie en Carré per 2 juli van start

20 juni 2020, 10:17 - Redactie
S A M E N van Theater Bellevue, De Kleine Komedie en Carré per 2 juli van start

Koninklijk Theater Carré, De Kleine Komedie en Theater Bellevue gaan van start met de voorstellingen onder de naam S A M E N. De speciale voorstellingen zijn vanaf 2 juli te zien in Carré voor maximaal 100 bezoekers.

De eerste artiesten die al waren bevestigd zijn Spinvis, Dolf Jansen, S10, Erik van Muiswinkel, Steef de Jong en Freek de Jonge. Naast de eerder aangekondigde artiesten zijn de volgende nieuwe namen toegevoegd aan het programma: Michelle David & The Gospel Sessions, Paul de Munnik en Sanne Wallis de Vries. Kaarten voor de voorstellingen van S A M E N zijn vanaf donderdag 18 juni om 9:00 uur verkrijgbaar.

Per 1 juli is het toegestaan maximaal 100 bezoekers toe te laten met inachtneming van de anderhalvemeter-maatregel. Voorstellingen spelen voor maximaal 100 personen is financieel niet rendabel, maar biedt wel een mogelijkheid om de deuren van het theater weer te kunnen openen voor bezoekers, artiesten en medewerkers. Het is een start om op te kunnen bouwen naar een zaalbezetting van 450 personen, de maximale capaciteit van Carré met een anderhalvemeter- indeling.

De reguliere stoelen in de piste van het theater worden vervangen door bankjes en verdere decoratie, om toch een bijzondere en intieme theaterbeleving te creëren. Voorstellingen duren maximaal anderhalf uur zonder pauze. Tijdens het gehele theaterbezoek wordt rekening gehouden met de anderhalvemeter-regel. Veiligheid van bezoekers, medewerkers en artiesten staat voorop.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda