Ruud Overdijk en Abke Bruins in De Passie in Theater Flint

21 februari 2018, 13:59 - Redactie
Ruud Overdijk en Abke Bruins in De Passie in Theater Flint
Peter Putters

Na het succes van voorgaande jaren, komt in 2018 De Passie terug in Flint. Ruud van Overdijk en Abke Bruins zijn in dit theaterconcert te zien als Jezus en Maria. Op 27, 30 en 31 maart staat de productie in Flint.

Abke Bruins vertolkt dit jaar opnieuw de rol van Maria Magdalena in De Passie. Ze is haar carrière begonnen door de rol van Anne in Je Anne te vertolken waar ze ook gelijk de John Kraaykamp Award won voor beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical. Net als vorig jaar wordt Jezus vertolkt door Ruud van Overdijk. Hij is bekend geworden door het televisieprogramma Op zoek naar Zorro waar hij de finale behaalde. In het theater heeft hij rollen mogen spelen in We Will Rock You, Zorro en speelde hij Jesus in Jesus Christ Superstar.

De Passie is een versmelting tussen de Matthäus Passion van Johan Sebastian Bach en de musical Jesus Christ Superstar van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice en vertelt het verhaal over de laatste dagen van Jezus van Nazareth. Een orkest en band brengen de muziek van de wereldberoemde componisten uit de 18e en 20e eeuw.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda