Rupsje Nooitgenoeg sluit tournee van drie jaar af

9 december 2021, 09:27 - Redactie
Rupsje Nooitgenoeg sluit tournee van drie jaar af
Foto: Bas Driessen Photography

De hartverwarmende familievoorstelling gebaseerd op vier spannende verhalen van de dit jaar overleden schrijver en tekenaar Eric Carle speelt op zondag 19 december 2021 in Theater de Vest in Alkmaar na drie jaar haar allerlaatste voorstelling in Nederland.

In de prachtige en kleurrijke theatershow komt niet alleen rupsje tot leven, maar ook 75 karakters uit vier bekende verhalen van de wereldberoemde auteur Eric Carle. In een spel van licht, geluid en beelden worden kleine en grote bezoekers meegenomen in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg. Een magische, ritmische voorstelling waarbij je met een glimlach op je gezicht het theater verlaat.

De bestseller Rupsje Nooitgenoeg van Eric Carle vertelt het verhaal van een hongerige rups die zich overal doorheen eet tot hij er misselijk van wordt en hij uiteindelijk ontpopt tot een mooie vlinder. Het verhaal weet al 51 jaar de harten van families wereldwijd te veroveren en wist dit najaar ondanks de pandemie nog 15 dagen in de Nederlandse en Belgische theaters te spelen. Producenten Mark van Ierssel en Just4Kids brengen de voorstelling terug naar de Verenigde Staten, waar hij de komende jaren gespeeld zal worden.

De theatershow Rupsje Nooitgenoeg, bedacht door de Amerikaanse theaterproducent Rockefeller Productions, speelde sinds oktober 2018 onafgebroken in de theaters en komt ook zeker nog een keer terug.

Première
21 oktober 2018
Dernière
19 december 2021
Producent
Mark van Ierssel
Meer over Rupsje NooitgenoegAnder nieuws over Rupsje Nooitgenoeg
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda