Rupsje Nooitgenoeg keert eind deze maand terug in het theater

4 juli 2021, 18:32 - Redactie
Rupsje Nooitgenoeg keert eind deze maand terug in het theater
Foto: Bas Driessen Photography

Dit najaar keert Rupsje Nooitgenoeg weer als vanouds terug in de Nederlandse en Vlaamse theaters. In een prachtige en kleurrijke theatershow komt niet alleen rupsje tot leven, maar ook 75 karakters uit vier bekende verhalen van de wereldberoemde auteur Eric Carle. In een spel van licht, geluid en beelden worden kleine en grote bezoekers meegenomen in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg.

De bestseller Rupsje Nooitgenoeg van Eric Carle vertelt het verhaal van een hongerige rups die zich overal doorheen eet tot hij er misselijk van wordt en hij uiteindelijk ontpopt tot een mooie vlinder. Het verhaal weet al 51 jaar de harten van families wereldwijd te veroveren en keert dit najaar terug in de Nederlandse en Belgische theaters door producenten Mark van Ierssel en Just4Kids. In de theatershow komen naast Rupsje Nooitgenoeg nog drie andere verhalen van Eric Carle tot leven op het podium.

De theatershow Rupsje Nooitgenoeg, bedacht door de Amerikaanse theaterproducent Rockefeller Productions, keert op zondag 25 juli terug op de planken en speelt tot einde van het jaar in Nederland en Vlaanderen.

Première
21 oktober 2018
Dernière
19 december 2021
Producent
Mark van Ierssel
Meer over Rupsje NooitgenoegAnder nieuws over Rupsje Nooitgenoeg
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda