Ruben Van Keer ook in The Best of Musicals

8 februari 2018, 14:26 - Redactie
Ruben Van Keer ook in The Best of Musicals

Nadat eerder Roodkapje Lauren De Ruyck al werd toegevoegd aan de cast van The Best of Musicals komt daar nu ook Ruben Van Keer bij die recent nog de hoofdrol vertolkte in Mozart de Musical.

"'Mozart!' was een onwaarschijnlijke productie en ervaring, waarin ik me volledig gesmeten heb de voorbije maanden", aldus Ruben Van keer. "De positieve reacties deden me uiteraard enorm veel deugd, maar ik besef dat ik me met 'The Best of Musicals' opnieuw zal moeten bewijzen. Bovendien heb ik ontzettend veel zin om met o.a. Hans Peter Janssens in een productie te staan. Hij is hét Belgische musicalicoon en niet alleen voor mij, maar ik denk voor zowat alle jonge musicalacteurs en -actrices een enorme inspiratiebron. Een hele eer dus om met hem het podium te mogen delen. Ik zal mijn ogen en oren zeker de kost geven, om zoveel mogelijk van hem op te kunnen steken", zo besluit Ruben.

De cast van het musicalspektakel bestaat verder uit Hans Peter Janssens, Deborah De Ridder, Fleur Brusselmans, Marleen van der Loo, Sven Tummeleer, Charlotte Campion, Reuben De Boel, Christophe Coenegrachts, Jervin Weckx en Elke Buyle. The Best of Musicals is te zien tussen 23 en 25 februari in Stadsschouwburg Antwerpen.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda