RTL Telekids, Van Hoorne Entertainment en Just Productions maken kerstproductie

4 november 2016, 11:18 - Redactie
RTL Telekids, Van Hoorne Entertainment en Just Productions maken kerstproductie

Just Productions, onderdeel van Just Media Group, Van Hoorne Entertainment en RTL Telekids gaan een samenwerking aan voor een kerstproductie van de kinderserie Wonder School.

De acht afleveringen tellende serie Kerst op Wonder School is vanaf woensdag 14 december elke doordeweekse dag rond 16. 00 uur te zien bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8. Dit project vormt daarmee het derde initiatief van de drie bedrijven rondom Wonder School.

Inmiddels zijn er zestig afleveringen van het tv-programma Wonder School uitgezonden. Speciaal voor de feestdagen ontwikkelen de mediabedrijven de serie Kerst op Wonder School, waarin ‘magie, illusies en een spannend kerstverhaal samenkomen’.

"Na het succes van Wonder School bij RTL Telekids en de theatershow Wonder School LIVE in samenwerking met Van Hoorne Entertainment is deze kerstserie een mooi vervolg op een bundeling van krachten van onze drie creatieve bedrijven. We kijken nu al uit naar de toekomstige samenwerking in 2017!", aldus Niels Houtepen, hoofdrolspeler en bedenker van Wonder School en creatief directeur bij Just Media Group.

Kerst op Wonder School is een productie van Just Productions en Van Hoorne Entertainment in samenwerking met RTL Telekids.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda