Romy Monteiro gecrasht op Circuit Zandvoort

19 mei 2019, 18:06 - Redactie
Romy Monteiro gecrasht op Circuit Zandvoort

Romy Monteiro is zondagmiddag gecrasht op Circuit Zandvoort, waar dit weekend de Jumbo Racedagen worden gehouden. De zangeres deed mee aan de Ladies GT Race.

Ze is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht maar maakt het goed zo heeft haar moeder Antje Monteiro laten weten op Twitter. Ze moest in haar auto blijven zitten totdat de ambulance arriveerde, de ziekenbroeders zijn vervolgens een kwartier bezig geweest om haar te stabiliseren waarna ze weggebracht kon worden. Volgens omstanders klaagde ze over pijn in haar nek.

Een woordvoerder van Jumbo laat weten dat Romy Monteiro continu bij kennis is geweest en dat ze volgens de standaardprocedure ter controle naar het ziekenhuis is gebracht. "We nemen altijd het zekere voor het onzekere", aldus de woordvoerder.

Tijdens de racedagen was presentatrice Sandra Schuurhof ook al betrokken bij een ongeval op het circuit. Het ging vrijdag mis tijdens een oefenronde. Met hoge snelheid vloog de presentatrice uit de bocht en reed ze de auto total loss. Behalve dat de presentatrice flink geschrokken was maakt ze het verder goed.

Update

Romy laat in een post op Instagram weten:
"Lieve allemaal! ? Het gaat goed, ik ben niet ernstig gewond ookal zou je dat wel denken na de crash beelden online... Met 120km in een muur crashen en een paar x over de kop, het is niet niks. Maarrr ik ben er goed vanaf gekomen met wat kneuzingen en blauwe plekken! (Thnx engeltjes boven)

Het was een heftige crash maar ook een heftige race! Eigenlijk een hele toffe race, tot de crash Even schrikken, maar het race avontuur vond ik geweldig! Dank voor jullie lieve bezorgde berichtjes! Maar vooral een hulde aan alle Hulpverleners ter plekke! Die mij uit de auto sneden en tackelde terwijl ze lieve dingen zeiden om me gerust te stellen, het medisch personeel die me hebben verzorgd én m’n hand vast bleven houden, de politie escort naar het ziekenhuis vanwege de files. Iedereen zó lief, bezorgd en professioneel. Dank!!! Nu ga ik herstellen op de bank! En me lekker in de watten laten leggen door liefje (en een beetje extra aanstellen)."

Bron: NU.nl

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda