Ridders van de ronde keukentafel terug in Vlaanderen in 2018

schedule17 november 2017, 16:02 - Redactie
Ridders van de ronde keukentafel terug in Vlaanderen in 2018

Het afgelopen weekend speelden 28 enthousiaste jongeren hun laatste voorstelling van de familiemusical Ridders van de ronde keukentafel. Twee weken lang was de voorstelling, naar het gelijknamige boek van Mark Tijsmans te zien in theater ‘t Eilandje in Antwerpen.

Deze musical, geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar, neemt je mee op de avontuurlijke reis van prins Arthur vol humor en ridderlijk plezier in het kasteel van Camelot.

Het avontuur voor deze energieke bende is na vorige week echter nog niet afgelopen. In mei 2018 plant producent Deep Bridge al nieuwe voorstellingen in het Ethias Theater in Hasselt, de Capitole in Gent en Theater Elckerlyc in Antwerpen.

De voltallige cast is enorm opgetogen dat de musical nu door Vlaanderen trekt. "Ons harde werken van de voorbije maanden wordt nogmaals beloond. En sommigen van ons kunnen zo eens dichter bij huis spelen. Dat is supercool", klinkt het. Ook regisseur Mark Tijsmans is tevreden: "Het verhaal van Koning Arthur is al eeuwenlang bekend. Waarom zouden wij dan nu al stoppen met het te vertellen?"

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via:

Facebook - Instagram - Twitter - YouTube

Laatste berichten

Teaser Amélie de Musicalschedule 15 augustus 2020, 10:45
Video: Vragen Aan – Ellen Eversschedule 14 augustus 2020, 10:59
Win een Meet & Greet met Freek Bartelsschedule 13 augustus 2020, 15:59
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Jokie en Jet
Datum: 15-08-2020
Tijd: 11:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda