Ridders van de ronde keukentafel terug in Vlaanderen in 2018

17 november 2017, 16:02 - Redactie
Ridders van de ronde keukentafel terug in Vlaanderen in 2018

Het afgelopen weekend speelden 28 enthousiaste jongeren hun laatste voorstelling van de familiemusical Ridders van de ronde keukentafel. Twee weken lang was de voorstelling, naar het gelijknamige boek van Mark Tijsmans te zien in theater ‘t Eilandje in Antwerpen.

Deze musical, geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar, neemt je mee op de avontuurlijke reis van prins Arthur vol humor en ridderlijk plezier in het kasteel van Camelot.

Het avontuur voor deze energieke bende is na vorige week echter nog niet afgelopen. In mei 2018 plant producent Deep Bridge al nieuwe voorstellingen in het Ethias Theater in Hasselt, de Capitole in Gent en Theater Elckerlyc in Antwerpen.

De voltallige cast is enorm opgetogen dat de musical nu door Vlaanderen trekt. "Ons harde werken van de voorbije maanden wordt nogmaals beloond. En sommigen van ons kunnen zo eens dichter bij huis spelen. Dat is supercool", klinkt het. Ook regisseur Mark Tijsmans is tevreden: "Het verhaal van Koning Arthur is al eeuwenlang bekend. Waarom zouden wij dan nu al stoppen met het te vertellen?"

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda